Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Soproni Játékvezetők az Első Műfüves Tornán Sopronban

2010.09.08

"Harcba" Szálltak a Soproni Játékvezetők az Első Műfüves Tornán Sopronban

Sopronban évtizedek óta hódít a kispályás labdarúgás, így számos helyet tudunk meg említeni ahol évközben, rendeznek valamilyen alkalommal kupákért folyó versenyeket köztük a legnagyobb a Páneurópai Piknik XXIII. Soproni Sör Kupa.

 

Mindenképp érdemes megemlíteni a városi kispályás labdarúgó-bajnokságot melyeket a Sopron Városi Sporthivatal Szabadidősport vezetése felügyel és rendez meg, ami szinte az év nagyobb részét átfedi egy részt salakos pályákon majd mikor véget ér, a téli időszakban az MKB Arénában folytatódik

 

Augusztusban, első alkalommal rendezték meg a Fenyves Centrumban lévő műfüves pályákon a Fenyves Kupát, melyre nyolc csapat nevezett.

 

Az első műfüves torna Sopronban, jó eséllyel teret hódíthat önmagának, hiszen itt rendezik meg tervek szerint a futsal mérkőzéseket is, illetve további kispályás kupákat modern szép környezetben.

 

A Fenyves Kupáért a soproni labdarúgó játékvezetők is neveztek, és sikerrel mutatták meg, mindenkinek, hogy nem csak vezetni, hanem futballozni is tudnak.

 

A döntőig menetelt a csapat, sőt addig minden mérkőzést sikerült megnyernie.
A kupáért  az I. osztályba most felkerült, futsal játékosokból álló, Unimas csapatával játszottak a sípmesterek, ahol egy változatos, izgalmas és küzdelmesre sikeredett mérkőzésen az aktív játékosokat felvonultató rutinosabb csapat nyert meg óriási csatában.

I. Fenyves Centrum Kupa, döntő:

Unimas – Soproni Referee   5 – 4

 

 

Kép

Kép

 

 

Kép

 

 

 

 

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 3
Összes: 169533
Hónap: 2105
Nap: 177