Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7 óra alatt egymillió jegyigénylés érkezett a 2014-es focivb-re

2013.08.22

Hét óra alatt egymillió jegyigénylés érkezett a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseire, miután kedden megkezdődött a belépők értékesítésének első fázisa.

A nemzetközi szövetség (FIFA) közlése szerint több mint 163 ezer szurkoló küldött igénylést a 64 találkozó valamelyikére, illetve már most több jelentkező van a Sao Pauló-i nyitómeccsre és a Rio de Janeiró-i döntőre, mint ami a stadionok befogadóképessége. A két elődöntőre szintén nagy számban jelentkeztek a drukkerek, 39 összecsapás esetében pedig az olcsó árkategóriájú tikettekre van túljelentkezés - ezeket csak helyi szurkolók kaphatják.

A szimpatizánsok még jó ideig nem tudhatják, hogy sikerrel jártak-e, ugyanis legkorábban októberben kapnak értesítést, miután a FIFA kisorsolta a szerencsés jegytulajdonosokat a jelentkezők közül.

Az érdeklődök a FIFA honlapján regisztrálhatnak október 10-ig. Egy-egy vásárló az interneten maximum hét mérkőzésre vehet legfeljebb 4-4 jegyet. A nem brazil állampolgároknak a legolcsóbb belépő a csoportmérkőzésre 90 dollár (körülbelül 20 ezer forint), a döntőre 990 dollár. A braziloknak a legolcsóbb jegyeket tették félre a szervezők.

Az értékesítés első szakaszában nagyjából egymillió jegyet kínálnak megvételre a 3,3 millióból, a következő fázis november 5. és 28. között lesz. A vb csoportsorsolását december 6-án tartják, és ezt követően kerül sor a harmadik eladási szakaszra.

 

kisalfold.hu

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 169534
Hónap: 2106
Nap: 178