Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Adorján Kupa kispályás labdarúgó torna Sopronban

2010.09.22

Adorján Kupa kispályás labdarúgó torna Sopronban

 

A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön, a Sopronkőhidai Ipari és Szolgáltató Kft., valamint Sopron Megyei Jogú Város Sportfelügyeleti Csoportja szervezésében rendezték meg Sopronban az Adorján Kupa kispályás labdarúgó tornát.
 

A rendezvényen a helyi társ rendvédelmi szervek mellett részt vettek a régióhoz tartozó bv. intézetek csapatai, a Budapesti Fegyház és Börtön, továbbá a torna szponzorai is külön csapattal képviseltették magukat, melyet Hajdú B. István sportriporter is erősített.A mérkőzéseket Arany Tamás, egykori élvonalbeli játékvezető dirigálta, aki több mint 300 első osztályú találkozón fújta a sípot.
Az idei évben a Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. csapata hódította el az Adorján Kupát, a második helyen a Szombathelyi Országos Bv. Intézet csapata végzett, míg a harmadik helyezést a soproni játékvezetők csapata, a Sopron Referee szerezte meg.A díjakat Páder Vilmos, a Gy-M-S. Megyei Labdarúgó Szövetség alelnöke, Dr. Pantali Zoltán bv. dandártábornok, a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön parancsnoka és Simon Attila bv. ezredes, a Zala Megyei Bv. Intézet parancsnoka adták át.

 

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 5
Összes: 169553
Hónap: 2116
Nap: 193