Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Apjára ütött a kis Dragóner

2013.08.22

A tehetséges csatár nagy álma, hogy édesapja után ő is pályára lépjen majd a Ferencváros felnőttcsapatában, valamint a nemzeti együttesben.

– Sokan gratuláltak nekem az elmúlt napokban, ami nagyon jólesett – kezdte Dragóner Filip, aki négy góllal lett a moszkvai torna legeredményesebb futballistája. – Arra különösen büszke vagyok, hogy a hetvenszeres válogatott Nyilasi Tibor és a kiváló utánpótlás szakvezető, Both József is gratulált.

Dragóner Filip csatárt játszik, s ő lett a moszkvai torna gólkirálya édesapja legnagyobb büszkeségére

A válogatott az FTC-focista fiának góljaival 1-0-ra győzte le Ciprust, Skóciát és Ukrajnát is, a döntőben, ahol Filip mellett Kovács Dávid volt még eredményes, pedig 2-1-re nyert Bulgária ellen. S hogyan élte meg édesapja fia moszkvai szereplését?

– Az utóbbi években már nem vagyok annyira ideges a meccseken, mint amikor Filip kisebb volt – mesélte Dragóner Attila. – A döntőben azonban izgultam nagyon. Bármilyen tornát és különdíjat nyer egy focista, az óriási lökést ad neki.

Dragóner Attila a Fradi U17-es korosztályos csapatának edzője, így ő a fia, Filip trénere is

A volt labdarúgó szakmai szemmel is nézi fia pályafutását, hiszen a zöld-fehérek U17-es korosztályában ő az edzője gyermekének. – Örülök annak, hogy apukám a trénerem. Nem szigorú, persze ha valamit nem jól csinálunk, akkor leszid minket – nevetett Filip. – Amikor kicsi voltam, sokat jártam apával a Fradi edzéseire, meccseire. Az a célom, hogy én is játsszak majd az FTC felnőttcsapatában és a válogatottban is.

Dragóner Attila bízik benne, hogy Filip valóra váltja az álmait. – A nyerni akarás ugyanúgy megvan benne, mint bennem is. De mindig mondom neki, hogy nem elég a tehetség. Ahhoz, hogy elérje az álmát, sokat kell dolgoznia – mondta Dragóner, akinek kisebbik fia, Áron (9) is az FTC-ben focizik már.

Dragóner Attila focistaként két bajnoki címet nyert a Fradival

 

 

blikk.hu

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 5
Összes: 169559
Hónap: 2121
Nap: 199