Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Babonából is erőt merít a válogatott

2011.03.25

Telki - Az idei év egyik legfontosabb mérkőzése, a világbajnoki ezüstérmes Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtező előtt a szerencsében is bíznak a magyar labdarúgó-válogatott tagjai. Kőkemény feladat vár az E csoport második helyén álló gárdára, hiszen a listavezető rivális tavaly nyáron barátságos meccsen 6-1-re kiütötte a mieinket.

 

A maximális felkészülés mellett a babonáiktól is segítséget, plusz erőt várnak a legjobbjaink és Egervári Sándor (60) szövetségi kapitány.

Nézd meg videónkat a válogatott játékosok babonáiról:

 

– Ügyelek az öltözködésemre és arra, hogy mindig megborotválkozzak. Vesztes meccsen viselt zakót, nyakkendőt több mérkőzésen már nem használok – árulta el Egervári, aki abban bízik, mi szerezzük az első gólt és akkor nagy meglepetést okozhat az együttes.

A válogatott kapusa, Király Gábor (34) a szürke melegítőalsójában hisz. Klubjánál, a német 1860 Münchennél a szurkolók már az ajándékboltban is megvehetik a népszerű ruhadarabot.

Juhász Roland, a belga Anderlecht védője tizenegy éve használja a sípcsontvédőjét

 

– Annak idején ezt kényelmesnek találtam, ráadásul a Haladásban szürke nadrágban védtem, amikor megnyertünk egy bennmaradásért vívott fontos meccset. Azóta kitartok mellette – mesélte Király, aki reméli, nem vallanak szégyent.

A középhátvéd, Juhász Roland (27) két dologra is odafigyel a 90 perc előtt.

– Mindig bal lábbal lépek a pályára, azonban ennél is fontosabb, hogy a tizenegy éve használt sípcsontvédőm legyen rajtam – szögezte le a belga Anderlecht játékosa. – Amióta a felnőttek között focizom, talán ötször játszottam enélkül. Két éve Izraelből hazatérve elkeveredett a csomagom, semmi nem érdekelt, csak hogy a sípcsontvédőm előkerüljön. Hála Istennek meglett.

A szurkolók a gólokat főleg Rudolf Gergelytől (26) várják.

– Most kaptam egy új cipőt a Nike-tól, még a nevemet is belehímezték – büszkélkedett lila színű csukájával az olasz Bari focistája. – Hasonlóban rúgtam gólt a Milan elleni bajnokin, remélem, hogy a magyar-holland találkozón is eredményes leszek.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 6
Összes: 169543
Hónap: 2111
Nap: 183