Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bizonyíthatott Dzsudzsák a pályán!

2011.07.08

Söchau - Dzsudzsák Balázs (24) egy félidőn át szerepelt bemutatkozása alkalmával az Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatában.

Bizonyíthatott Dzsudzsák az Anzsiban

Az orosz bajnokság negyedik helyén álló klub magyar igazolása az ausztriai edzőtáborban a horvát NK Zadar ­elleni edzőmeccsen bizonyíthatta, érdemes volt őt megvásárolni 14 millió euróért (3,7 milliárd Ft) a holland PSV Eindhoventől. A válogatott játékos csak kedden kezdte el az edzéseket társaival, de így is a kezdőcsapatban kapott helyet.- Alapemberként, már-már sztárként bánnak

velem

, kezdőként számítanak rám, de a teljes beilleszkedéshez több időre van szükségem - mondta bemutatkozásakor az Anzsiban „Dzsunak" becézett szélső. - Egy hónap kihagyás után elfáradtam az első edzéseken, ezért biztosan nem játszom még végig a kilencven percet.Dzsudzsák hófehér, 22-es számú mezben lépett gyepre, a neve orosz szokásoknak megfelelően, cirill betűkkel ­virított a hátán. Ahogy azt tőle megszokhattuk, a bal szélen tűnt fel a legtöbbször, az első ­félidőben volt két jó szöglete, egy remek indítása, valamint egy gól­helyzete, ám ekkor ­lövés helyett a beadást választotta. Egy ízben pedig méltatlankodott, amikor egy ütközést követően a játékvezető ­sípja néma maradt. A szünet után az ígéretekhez híven már nem folytatta a játékot.
 

Az Anzsi alapvetően védekező stílusú csapat, nekem a védekezőjátékban még kell fejlődnöm, de egyértelmű, hogy főleg a támadásoknál veszik majd hasznomat - vázolta elképzeléseit Dzsudzsák, akinek a lelátón ott szurkolt menedzsere, Vörösbaranyi József (46) is. - Itt, az edzőtáborban négy meccs vár ránk, szóval minden adott ahhoz, hogy a hivatalos, augusztusi bemutatkozásomig tökéletesen beilleszkedjek.

A találkozón a második félidőben sem esett gól, vagyis az Anzsi Mahacskala 0-0-valzárta a Zadar elleni barátságos csatát.

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 169919
Hónap: 2328
Nap: 169