Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Coulibaly belerúg a Lokiba

2010.12.15

Debrecen – Semmilyen érdeke nem fűződik ahhoz Adamo Coulibalynak (29), hogy a DVSC-TEVA együttesében maradjon. A Loki labdarúgója így nyilatkozott a francia So Foot futballmagazinnak.

A csatár magát tökéletes játékosnak beállítva becsmérli a csapattársait és a klub vezetőit. A francia támadó ősszel tizenhárom bajnoki meccsen öt gólt szerzett, az Európa-ligában pedig mindössze egyszer volt eredményes hét mérkőzés alatt. Igaz, hogy a Debrecen pontot sem gyűjtött még az El-ben, ám az őt is minősíti, hogy a piros-fehérek két találatot jegyeztek a csoportmérkőzések alatt.

 

– A góljaim felkelthették irántam az érdeklődést, úgy érzem, bebizonyítottam, hogy az európai kupaporondon is hatékony tudok lenni. Egyedül azonban nem változtathatok a csapat játékán. A vezetőknek invesztálniuk kellett volna az együttesbe, de ezt nem tették meg – idézi a lap Coulibalyt.

A focista nem titkolja, ugródeszkának tekinti a magyar bajnokságot és tervei szerint a Loki stadionavatóján ő már Franciaországban, vagy Angliában szerepel.

– Azzal, hogy kiestünk az Európa-ligából, már nem áll érdekemben Debrecenben maradni – jelentette ki a csatár.

Nyilatkozatával aligha javított a csapaton belüli hangulaton a csütörtöki Sampdoria elleni El-mérkőzés előtt.

– Soha nem tartottam jónak, ha egy játékos a médián keresztül kritizálja a klubját – kezdte Bernáth Csaba (31), a DVSC csapatkapitánya. – Sportszerűtlen, ha Adamo valóban ezeket mondta. Úgy gondolom, ha valaki nyilatkozatában megsérti a társait, a vezetőket, akkor azt az elöljáróknak szankcionálniuk kell.

Bernáth elismeri, idén nem ment a Lokinak úgy, ahogy az elvárható lett volna. Ám a legtöbb kritikát az együttes támadójátéka kapta, amelynek egyik fő pillére éppen Coulibaly. A védő szerint játékostársuk megnyilvánulása nem okoz feszültséget a holnapi találkozó előtt. Mindenkinek az a célja, hogy bravúrral, pontot szerezve búcsúzzanak a nemzetközi porondtól.

Lapunk megkereste Bartha Csaba (32) sportigazgatót is, ám nem kívánt reagálni Coulibaly megjegyzéseire.

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 111921
Hónap: 2198
Nap: 50