Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csapatba követelik a szurkolók Gerát!

2010.09.22

Csapatba követelik a szurkolók Gerát!

A Fulham új edzője, Mark Hughes egyelőre csak epizódszerepeket bízott rá ebben az idényben

 

London ‒ Nem lehet elégedett a helyzetével Gera Zoltán (31). A magyar válogatottba nemrég visszakerülő futballista ugyanis hiába volt az elmúlt szezonban meghatározó játékosa klubjának, az angol élvonalbeli Fulhamnek, az új edző, Mark Hughes (46) egyelőre csak epizódszerepeket bízott rá ebben az idényben.

Nem csoda, hogy a londoni együttes drukkerei sem értik, miért mellőzik egyik legnagyobb kedvencüket, aki főszerepet vállalt abban, hogy a csapat egészen a döntőig menetelt az Európa-ligában. A szurkolók internetes honlapjukon nyílt levelet írtak Gerának, ne adja fel, náluk még mindig ő az együttes csillaga.

Kivár. Gera reméli, előbb-utóbb lehetőséget ad neki edzője

„Úgy gondoljuk, többet kellene játszanod, mint amennyi lehetőséget kapsz. Kezdőként kellene pályára lépned, és ha nem is vagy kezdő, legalább 25 percet kaphatnál csereként is. Nagyra értékeljük az eddigi munkádat, és az elmúlt szezont követően megérdemled, hogy a te neved legyen az első a csapat összeállításakor. ... Előbb vagy utóbb Mark Hughes is fel fogja ismerni a tehetségedet" – áll a levélben.

Tény, a magyar focista a bajnokságban eddig csak a nyitómeccsen szerepelt a kezdőcsapatban, utána jobbára perceket kapott a walesi menedzsertől. Hiába lőtt két gólt a ligakupában a Port Vale együttesének, helyzetén nem tudott változtatni, pedig a támadósorból előbb Damien Duff (31), majd Bobby Zamora (29) is megsérült.

– Mostanában nehezebben találom el, hogy mikor szán szerepet nekem az edzőm. Úgy éreztem, Duff sérülése miatt kezdek majd, aztán mégis a kispadon találtam magam. Nem volt szokatlan a helyzet, hiszen az utóbbi hetekben ez gyakran előfordult – írta a pepsifoci.hu-n vezetett blogjában Gera.

– Azt hiszem, inkább a középpályán lesz alkalmam bizonyítani, de úgy készülök, jobbára a padról beszállva. Már megtanultam, az ilyen szituációkban nem hagyhatom el magam.

Gera, amint lehet, szeretne bizonyítani Hughes-nak.

– Nem tagadom, picit csalódott vagyok a helyzetemmel – mondta korábban lapunknak. – Minden erőmmel azon leszek, hogy változtassak ­rajta.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 6
Összes: 169543
Hónap: 2111
Nap: 183