Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Frissítő kurzuson a soproni játékvezetők

2012.03.04

sopron-referee.jpgA célja a frissítő kurzusnak a játékvezetők folyamatos fejlődése, tudásuk szinten tartása illetve meg ismerhessék az UEFA változtatásait, szabály módosításokat. A napot megnyitotta Dubraviczky Attila elnök úr, elmondta a nappal kapcsolatos elvárásokat és a nap meghatározó program felépítését.

Nagy Imre Attila kiosztotta az összeállított teszt lapokat szabály ismeretekből  A  többség sikeresen vizsgázott elméletből, illetve az elöző napon pedig gyakorlatban, a   Dózsa György pálya rekortján fizikai inga tesztjén .

A sikeresen vizsgázott játékvezetők működhetnek a bajnokságokban, ezért aki nem tudott levizsgázni bármi oknál fogva egy későbbi időpontban egy lehetőséget kapnak még arra, hogy  bizonyítsák tudásuk, fizikális állapotuk.
A nap folyamán videos helyzet elemzés volt ahol papíron ítéleteket kellett hozni a látott események alapján. Ebben az elemző videoban, voltak szabálysértések különböző formái, illetve les állás véleményezésére írányuló videós anyag.

A nap végén Dubraviczky Attila elnök úr útravaló tanácsaival, közölt elvárásaival, zártuk a kurzust a nap végén mint ahogy ez történt minden évben.

 

p1040546.jpg

 

admin.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 4
Összes: 169540
Hónap: 2111
Nap: 183