Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gulácsit briliánsnak nevezte és elbúcsúztatta edzője

2010.11.25

Kedden este utoljára védett a Tranmere Rovers színeiben Gulácsi Péter, aki kölcsönadása lejártával visszatér a Liverpoolhoz. Les Parry, a kiscsapat menedzsere a Hartlepool elleni találkozó előtt a meccset felvezető műsorfüzetben írt jegyzetében köszönte meg a fiatal magyar kapus munkáját, briliánsnak nevezve a tehetséges hálóőrt. A szakember úgy vélte, Gulácsi a közeljövőben egy sokkal nagyobb klubnál tűnik majd fel, mint a Tranmere.

 

Gulácsi Péter számtalan kiemelkedő teljesítménnyel segítette kölcsönjátéka során a Tranmere Roverst, kedden este viszont az utolsó mérkőzését játszotta a kiscsapatban a Hartlepool elleni bajnokin.

Gulácsi

Les Parry, az együttes menedzsere a mérkőzés előtt a hivatalos programfüzetben írt jegyzetében külön megemlékezett Gulácsiról, akiről azt írta, hatalmas segítség volt a Tranmere számára.
- Végezetül szeretnék köszönetet mondani Gulácsi Péternek a nálunk töltött időszakért. Szinte minden meccsen briliáns teljesítményt nyújtott. Több mérkőzés hajrájában is győzelmeket jelentő védései voltak. Az egyik legszimpatikusabb fiatal játékos, akivel valaha találkoztam. Igazi profi, akiért köszönet jár a Liverpoolnak. Szeretném megköszönni Roy Hodgsonnak és stábjának, hogy kölcsönadták nekünk Pétert, egyben remélem, hogy a nálunk töltött idő szolgálta fejlődését
- írta jegyzetében Parry.

A Hartlepool elleni mérkőzésen Gulácsi több nagy bravúrt is bemutatott, de a vendégek győztes góljánál ő is hibázott, ennek ellenére a nézők vastapsa kísérte az öltözőbe. A találkozót követően Parry a következőket mondta a magyar tehetségről.
- Péternek sok sikert kívánunk a Liverpoolnál, vagy más klubnál. Biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben már egy sokkal nagyobb klubnál tűnik majd fel, mint a miénk. Kiváló játékos, akit fiatal kora ellenére sem kockázatos kapuba állítani. Ezt meg is fogja tenni rövidesen egy nálunk nagyobb klub. Amennyiben mégsem, akkor természetesen szívesen kölcsönvennénk majd valamikor a jövőben, mert eddigi teljesítménye garancia arra, hogy vele komoly esélyünk van a bennmaradás kiharcolására.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 164908
Hónap: 1745
Nap: 43