Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Győri játékvezetők nyerték a Soós László-emléktornát

2011.01.11
Szombaton a kónyi sportcsarnokban hat csapat részvételével rendezték a megyei futballbírók hagyományos labdarúgótornáját, amit ezúttal a volt csornai játékvezető Soós Lászlóról neveztek el.


Még a torna előtt a  megyei labdarúgó-szövetség és a játékvezető bizottság nevében koszorút 
helyeztek el Csornán, Soós László sírján. Az egykori futballbíró több  mint negyven évig volt játékvezető és több mint húsz évig irányította  a csornai csoportot.
A tornán a győri, a soproni, a csornai, a mosonmagyaróvári és a  kapuvári csoport játékvezetői mellett a megyei labdarúgó-szövetség gárdája indult. A csapatok remek hangulatú, sportszerű, jó 
mérkőzéseket játszottak, ahol rengeteg gól született. Az eredményhirdetés előtt Nusser Györgyné, a Rajka és Vidéke  Takarékszövetkezet elnök vezér-igazgatója adott át egy jelképes 
csekket százezer forinttal Dubraviczky Attilának a testület játékvezetői bizottságának elnökének, amit a játékvezető-képzésre fordítanak majd. A szövetség és a játékvezetői bizottságelnöke, Dubraviczky Attila és az Arrabona Agro jóvoltából Hofbauer Dávid és Görög Márió úgynevezett bipzászlókat vehettek át.
A torna gólkirálya Cserháti Balázs (Győr), legjobb mezőnyjátékosa  Hajszán Gyula (megyei szövetség), legjobb kapusa Kleizer Gábor  (Kapuvár), legsportszerűbb csapata a Csorna lett.
Hatodik helyezést ért el a csornai alakulat, ötödik lett a soproni  együttes, negyedik helyen a kapuvári játékvezetők végeztek. A bronzérmes a mosonmagyaróvári játékvezetők csapata lett, második  helyen a megyei szövetség gárdája végzett, míg az első helyet  a győri  sípmesterek szerezték meg.
Gőgös Balázs

info.:gymsfoci.hu

Kép

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 6
Összes: 169538
Hónap: 2110
Nap: 182