Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hét év után szabadult a volt NB I-es focista

2010.09.06

Hét év után szabadult a volt NB I-es focista

SOPRONKŐHIDA – Hét és fél év után újra szabad Sütöri Péter (31). A Győr korábbi élvonalbeli focistája pénteken, pontban éjfélkor hagyhatta el a sopronkőhidai börtönt, miután letöltötte kábítószerrel való visszaélés miatt kirótt büntetését. A korábbi NB I-es csatár örül, hogy visszakapta életét.

Börtönfoci
Bombázó. A korábban az NB I-ben futballozó Sütöri (pirosban) a börtönválogatottban is húzóember volt. Fotók: Páder Vilmos

 

„Egyelőre fel sem tudom fogni mindazt, ami történik. Jó látni újra a színeket, és azt, hogy nagy tér vesz körül – mesélte Sütöri, aki édesanyjáék házába költözött vissza. – Régóta készültem a szabadulásra. Szerencsére az igazi barátaim megmaradtak, ők segítenek. Vannak ajánlataim megyei csapatoktól, de nem kizárt, Ausztriában fogok játszani, ugyan erőnlétileg nagy a lemaradásom."

Börtönfoci
Barátok. Korábban csapattársa, most ellenfele volt Csiszár Ákos (balra) Sütöri Péternek

 

Sütöri a fegyházban a rabok által alkotott válogatott legjobbja volt. Társai búcsúmérkőzést is szerveztek neki. Az ellenfél a megyei játékvezetők csapata volt, a korábbi élvonalbeli bíró Dubraviczky Attilával (38) és Nagy Imre Attilával (33). Rabtársai ajándékokkal búcsúztak Sütöritől.

Börtönfoci
Ajándék. A volt DVSC-focista Menyhárt Ernő is búcsúztatta a győri csatárt

„Sokukkal jóban vagyok, mostantól én is segítem őket" – mesélte a játékos, akit börtönévei alatt meglátogatott korábbi edzője, Varga Zoltán (†65), játékostársai közül pedig többek között Ferenczi István (32), Csiszár Ákos (35) és Oross Márton (29).

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 169556
Hónap: 2119
Nap: 196