Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Heti kétszer edzenek a Pécsi játékvezetők

2010.09.29

Heti kétszer edzenek a Pécsi játékvezetők

A Baranyai megyeszékhelyen érdekes kezdeményezés indult újra, melynek lényege, hogy a játékvezetők is rendszeresen eddzék magukat, azaz a volt FIFA játékvezető, Ábrahám Attila segítségével mérkőzésszerű és koordinációs tréningeken vegyenek részt.

Az első ilyesfajta edzés 2010. szeptember 24-én, pénteken meg is történt a PVSK Verseny utcai Stadionjában, amelyen hét lelkes résztvevő csinálta végig alázattal a még lazának mondható tréninget.

A foglalkozás teljesen olyan volt, mintha egy csapat tagjaként edzettünk volna, kissé mókás bemelegítéssel kezdtünk, majd jöttek a koordinációt fejlesztő, gyors gyakorlatok, melyeket a mérkőzésszerű futások követtek, a legvégén pedig a nyújtás közben Ábrahám Attila minden egyes résztvevőtől megkérdezte, hogy milyennek érezte az edzést, mi a véleménye az egészről; s mindez belefért 65 percbe.

Az edzések teljesen publikusak, szóval akinek lenne kedve heti 1-2 alkalommal ilyesfajta mozgáshoz, az nyugodtan írjon a ribery56[kukac]gmail.com e-mail címre, és annyi kérésem lenne még, hogy a levél ’Tárgya’ a következő legyen: Jv. edzés!

A tréningek időpontjai még teljesen bizonytalanok, ezért kérek minden lehetséges résztvevőt, hogy írja meg nekem e-mailbe, hogy hétfőtől péntekig melyik időpontok azok, amelyek jók neki (pl.: Hétfő 14.30-tól 20.45-ig).

A következő edzés várhatóan kedden vagy szerdán (2010-09-28 v. 29) 17.00-s vagy 17.30-as kezdéssel lesz a PVSK Stadion füves pályáján, de erről minden résztvevő pontos leírást fog kapni e-mail-en.

Ábrahám Attila volt FIFA játékvezetőnek és a Pécsi Vasutas Sport Kör-nak ezúton szeretnénk köszönetet mondani, előbbinek azért, hogy elvállalta ezt a feladatot, mely sokat jelenthet a fiatal játékvezetők számára, utóbbinak pedig azért, hogy a nyári illetve téli edzőmérkőzéseiken való közreműködésünkért cserébe használhatjuk a pályájukat!

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 3
Összes: 169558
Hónap: 2121
Nap: 198