Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jó erőben a Fradi

2011.01.13

Budapest — A Ferencváros labdarúgói továbbra is a dobogóért akarnak küzdeni. Az NB I februári folytatását a negyedik helyről váró együttes játékosai hétfőn kezdték meg a munkát.

Prukner László (50) szakmai igazgató nem kíméli a keret tagjait: a fizikai és pszichológiai tesztek elvégzése után napi két tréninggel készülnek a tavaszi szezonra. A játékosokat persze nem érte váratlanul a komoly edzésmennyiség, hiszen a téli szünetben sem pihenhettek.

Még több képért kattints!

– Decemberre is kaptunk egyénre szabott feladatokat, hogy mindenki megfelelő erőállapotban érkezzen a felkészülésre – mesélte Balog Zoltán (32), az FTC védője.

– Az első napon fizikai felmérés is volt, míg kedden pszichológiai tesztet töltöttünk ki. A konditerem látogatása, és a futás állandó program. Az erősítés során minden izomcsoportot megdolgoztatunk, hiszen az a célunk, hogy még dinamikusabbak legyünk. Szerencsére a délutáni gyakorlásokon a labda is előkerül már.

A Fradi focistái a sok futással a vasárnap kezdődő erdélyi edzőtáborra hangolnak. A budai hegyekben, a Normafánál és a Népligetben naponta több kilométert teljesítenek

– Szombaton a szegedi teremtorna után indulunk Szovátára, ahol futó és kondicionáló edzéseket tartunk. Egy hetet töltünk Erdélyben és a tervek szerint jövő pénteken a Marosvásárhely ellen játszunk felkészülési mérkőzést – nyilatkozta Prukner László, a zöld-fehérek szakmai igazgatója. – A keretünk még eléggé képlékeny. Lesznek olyan labdarúgók, akiket kölcsön adunk, és elképzelhető az is, hogy két-három futballista érkezik.

A Ferencváros a vártnál jobban szerepelt ősszel a hazai élvonalbeli bajnokságban. A zöld-fehéreknek nyolc pontos a hátránya az élen álló Videotonnal szemben, viszont a második Zalaegerszeg és a harmadik Kaposvár mindössze egy ponttal szerzett többet a Fradinál. Adódik a kérdés: vajon tavasszal képes lesz-e felérni az FTC a dobogóra?

– Ha fegyelmezetten dolgozunk és együtt marad ez a keret, akkor szerintem előre tudunk lépni – bizakodott Prukner. – A játékosok hozzáállásán érezni lehet, hogy elszántak, s mindent megtesznek annak érdekében, hogy örömöt szerezzenek a szurkolóinknak.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 169540
Hónap: 2110
Nap: 182