Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jobaháza: mentő vitte kórházba a játékvezetőt

2011.05.24

Szomorú eset zavarta meg vasárnap a Jobaháza–Szárföld mérkőzést. Az első félidő vége előtt nem sokkal Kovács Károly játékvezető sípolt egyet, majd leguggolt és a labdarúgóknak kellett a segítségére sietni.

Varga Zoltán, a hazaiak, a Jobaháza játékosa így emlékezett az esetre:

– Már nem sok idő volt hátra az első játékrészből, amikor a játékvezető éles sípszavára lettünk figyelmesek. Észrevettük, hogy rosszul van, azonnal hívattuk a mentőt. Láttuk, hogy szédült, levegőért kapkodott. Hamarosan megérkezett a mentő és a pályáról vitte a csornai kórházba a játékvezetőt.
Hasonlóképpen idézte fel az eseményeket Göncz Balázs asszisztens, aki szintén azonnal beszaladt a pályára. Levették a játékvezető mezét és a mellkasát masszírozták.

– Szárföld polgármestere hívta a mentőket és a tőlük telefonon keresztül kapott információk szerint jártunk el – mondta az asszisztens. – Folyamatosan beszéltünk hozzá, a játékvezető nem veszítette el az eszméletét, de mindössze annyit mondott közben, hogy nehezen kap levegőt.
Böröczki Sándor, az egyik helybéli játékvezető vitte Csornára a bajba került bíró gépkocsiját és a kórházban tudta meg, hogy Kovács Károlyt azonnal továbbszállították Győrbe.

Ezt a hírt megerősítették a Petz Aladár megyei kórház kardiológiai osztályán, ahol érdeklődésünkre elmondták, hogy késő este a játékvezetőn EKG-vizsgálatot végeznek el s ennek ismeretében tudnak további információt adni.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 169920
Hónap: 2327
Nap: 162