Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Keménykezű trénere van a Lokinak

2011.01.01

DEBRECEN – Döntést hozott a magyar bajnokcsapat: a cseh Zdenek Scasny (53) követi a DVSC-TEVA focicsapatának kispadján a december 20-án lemondó Herczeg Andrást (54).

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/3/99/82/cikk_2039982/zdenek-casny.jpg

Olyan edzőt kerestek a klubmenedzserből szakmai igazgatóvá előlépő Herczeg helyére, akivel reményeik szerint a rossz ősz ellenére – 8 pont a Loki hátránya a vezető Videoton mögött – sem kell majd szégyenkeznie a klubnak a tavasz végén.

– Nem kizáró ok, ha valaki nem tud magyarul, fontos a benyomás – fogalmazta meg még korábban az edzőkeresés néhány szempontját Szima Gábor (51), a Loki elnöke. Tegnap már azt is közölte, hogy a dunaszerdahelyi Meszlényi Tibor (54) segíti majd a cseh edző munkáját.

– Bízunk benne, hogy jó döntést hoztunk, és Zdenek Scasny ugyanolyan sikeres munkát végez majd, mint a DVSC-TEVA előző négy szakvezetője, Szentes Lázár, Supka Attila, Miroslav Beránek és Herczeg András – nyilatkozta Szima.

– A szakember nagy kihívásnak tekinti az itteni munkát, amely a megállapodás alapján két esztendőre szól. A célok nem változtak, de a bajnoki címmel kapcsolatos elképzelésünk már nem tőlünk függ.

Scasny 4-szeres cseh válogatott, vezetőedzőként a Sparta Prahát, az OFI Krétát és a Panathinaikoszt is irányította, legutóbb a Viktoria Zizkov trénere volt. A hírek szerint igen heves vérmérsékletű szakember, a pályán kívül pedig keményen betartatja a rendet.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 6
Összes: 169556
Hónap: 2119
Nap: 196