Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közönség szórakoztató játékkal lett bajnok a svse csapata

2011.06.12

SVSE-LIPÓT   4-0

Hazai pályán már biztos bajnokként lépett pályára az SVSE csapata a Káposztás utcai stadionban. A mérkőzés bevonulásakor a Lipót pékség csapata  sorfalat állva vonultatta pályára az SVSE játékosait ezzel köszöntve őket majd fényképezések után elkezdődött a mérkőzés.

Nem kellett sokat várni az első gólra Leonardo ügyesen vette át a labdát kicselezve a védőjét  és lőtt a hosszú sarokba a 12. percben ezzel 1-0 az eredmény.
A gólt követően nemsokára ismételten Leonardo  kapta a labdát és  rendkívül technikás átvétellel, és egy kitűnő csellel tréfálta meg látványosan védőjét.

Következő találatot Polareczki Roland érte el a 16. percben ezzel megelőzte Bausz Robit a góllövő listán, ugyan is a Bakony csoportban ketten tartották ez idáig, a góllövő listát egyenlő arányú lőtt gólokkal!

A  Bakony csoport gól királya Polareczki Roland.

Az első félidőben megtartotta az eredményt  az SVSE több helyzetet is kidolgoztak. Látványos jó játékkal szórakoztatták a nézőket, ennek a játéknak köszönhetően többször is állva hagyta a csapat a közönséget, akik tapssal köszönték meg a jó lövésekkel befejezett akciókat, kitűnő cseleket.

A második félidőben is folytatódott az eufórikus jó hangulat, majd nem sokára duplázott Tamási Roland a 65. és a 80. percben

A mérkőzés lefújását követően ünneplés kezdődött a pályán és a néző sereg állva tapsolta meg az SVSE csapatának játékát, bajnoki győzelmét. A csapat felsorakozva vette át az arany érmeket, amit Horváth László igazgató úr adott át majd átadta Bojan Lazicsnak csapatkapitánynak a trófeát.

 

foto1422.jpg

 

Képgalériát megtekintheti, ha a képre kattint


 

 

 

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete KUPA ÁTADÁS KÉPEKBEN SVSE

 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 169920
Hónap: 2327
Nap: 161