Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magath keményen büntette a Schalke lusta focistáit

2010.12.01

A Bundesligában rendkívül gyengén szereplő Schalke 04 edzője megelégelte néhány jól fizetett játékosának gyenge teljesítményét, és a téli szünet végéig az egyesület amatőr csapatába száműzte őket. Felix Magath edzőt a hétvégi 5-0-s vereség után felelőségre vonta a klub elnöke

 

Felix Magath példátlan húzása három profi játékost érint: Jermaine Jonest, Hans Sarpeit és Alexander Baumjohannt. Az indoklás szerint Jones esetében az edző a mérkőzéseken mutatott teljesítménnyel volt elégedetlen, míg Sarpeinek és Baumjohann-nak az edzéseken tapasztalt hozzáállását kifogásolta. A három játékos ezentúl a negyedosztálynak megfelelő regionális ligában játszó Schalke II csapatában léphet pályára.

A gelsenkircheni klub - dacára az átigazolási időszakban sok millió euróért szerződtetett sztároknak, köztük Raúlnak és Huntelaarnak - csak vergődik a bajnokságban. A legutóbbi fordulóban az újonc Kaiserslautern mért megalázó vereséget a csapatra, és 14 forduló után 13 ponttal csak a 15. helyet foglalja el a tabellán.

A vereség láttán a dühös szurkolók már Magathot sem kímélték: kórusban követelték a kirúgását.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 169919
Hónap: 2328
Nap: 169