Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megszólalt a Lampard gólját elnéző partjelző: Túl gyors volt a labda!

2010.07.07

Megszólalt az asszisztens, aki nem látta bent Frank Lampard németek elleni, jóval a gólvonal mögött földet ért lövését. Mauricio Espinoza azt mondta, nagyon erős volt az angol futballista lökete, így annak ellenére nem észlelte a találatot, hogy tökéletesen helyezkedett.

- Frank Lampard lövése angol szempontból 1-2-es állásnál pattant a felsőlécről a gólvonal mögé – vagy fél méterrel. Ennek ellenére Jorge Larrionda és segítője nem ítéltek gólt, mivel szerintük nem jutott át a labda teljes terjedelmével a kapuvonalon.

Az eset nagy port vert fel, hiszen végül kiestek az angolok. Most megszólalt a döntő hibát vétett asszisztens:

– Erős lövés volt, nagyon gyorsan ment a labda, így nem láttam pontosan, hova pattant le annak ellenére, hogy jó helyen álltam. Nem láttuk a visszajátszást a szünetben, de érezhettük, hogy mi történt. Csak akkor tudatosult bennünk végleg a hiba, amikor láttuk a felvételeket. Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt, hiszen rengeteget készültünk a világbajnokságra. Mindenkivel előfordulhat hasonló, most sajnos velünk történt meg. El kell fogadni, és menni kell tovább – nyilatkozta Mauricio Espinoza.

Az eset emlékeztetőül:

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 8
Összes: 169547
Hónap: 2113
Nap: 187