Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megyei Magyar Kupa-döntő: Győrszemere-SVSE 2-1

2011.05.12


GYŐRSZEMERE SK - SOPRONI VSE 2-1 (1-0)
Labdarúgó Megyei MK-döntő
Győr, ETO Park
V: Görög M. (Horváth Z., Bede T.) 

Győrszemere: Takács N. – Regner, Baracskai, Tóth G. (Győry 24.p., Fürst 83.p.), Tóth Z. - Máj, Pápai, Jäkl (Makkos 73.p.), Herold - Burányi (Barabás 89.p.), Germán (Klement 89.p.)
Edző: Makkos Tamás és Germán Ferenc 

SVSE: Fentős – Jablonkai (Németh V. 70.p.) Fazekas, Tóth D., Ramos (Horváth D. 46.p.) - Polareczki (Papp N. 70.p.), Lazic (Bozsoki 46.p.), Planéta (Horváth T. 46.p.), Leonardo - Bausz, Tamási
Edző: Végh Tibor

Gólszerzők: Germán (35.p.), Burányi (63.p.) ill. Tóth D. (78.p.)90. perc: Heroldot második sárga lappal kiállítja a játékvezető. Vége a mérkőzésnek. A Győrszemere csapata nyerte a megyeii Magyar Kupát, a Keglovich László-serleget!

89. perc: Újabb cserék. Germán, és Burányi megy le, Klement és Barabás áll be.

83. perc: Cserél a Győrszemere. Győry helyére Fürst érkezik.

78. perc: Egy előre ívelt labdára indult Takács kapus, és Bozsoki. A két játékos ütközött, a bíró pedig meglepetésre tizenegyest ítélt. A büntetőt Tóth Dániel lőtte a kapuba. 2-1.

72. perc: Fazekas távoli szabadrúgása nem sokkal ment a győrszemerei kapu fölé.

63. perc: Burányi harcossága gólt ért a Győrszemerének! Fentős kapus nézett el egy balról beívelt labdát. Ezt Burányi szerezte meg a hosszú saroknál, befelé cselezett, majd ballal 6 méterről a hálóba vágta a labdát. 2-0.

61. perc: Horváth Tamás felívelt labdájára Polareczki érkezett a kapu előtt, de 8 méterről fölé fejelt.

57. perc: Burányi cselezte be magát a soproni tizenhatoson belülre a bal oldalról. Löktek egyet rajta, de az esés után elmaradt a jogosnak tűnő tizenegyes, sőt a győrszemerei játékos kapott sárga lapot.

54. perc: Herold előbb kapott egy sárgát, majd fél perccel később egy jó ütemű kiugratás után kapásból 16 méterről fölé lőtt.

48. perc: Tóth Dániel csaknem lemásolta Germán bombagólját. A soproni védő 25 méterről lőtt, de a felső lécről kifelé pattant a labda.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Hármat cserélt a szünetben az SVSE. Lazic, Jablonkai, és Ramos ment le, Horváth T, Horváth D., és Bozsoki állt be.45. perc: Lazic emelt be egy passzt a védők közé a kilépő Bausznak, aki jobbal próbált kapura lőni 8 méterről, de rosszul találta el a labdát. Vége az első félidőnek.   

43. perc: Lazic kínálta meg egy távoli életerős lövéssel Takácsot, akiről először kipattant a labda, de másodszorra sikerült hárítani.

39. perc: Egy szöglet után Tóth D. fejelhetett kapura 7 méterről. Takács könnyedén fogta a középre tartó labdát.

35. perc: Hatalmas góllal vezet a Győrszemere! Germán vezette fel a labdát, majd 25 méterről óriási, felső kapufás gólt lőtt. 1-0.

34. perc: Germán kapott sárgát reklamálásért.

32. perc: Egy rövid felszabadítás után Bausz vállalt be egy kapás lövést 25 méterről. Nem jelentett veszélyt a kapura.

29. perc: Burányi elrontott szögletét Fentős könnyedén foghatta volna, ám majdnem a saját kapujába szerencsétlenkedte a labdát. 

28. perc: Győry máris összeszed egy sárga lapot.

26. perc: Tóth Dániel 20 méteres szabadrúgása szállt fölé.

24. perc: Sérülés miatt cserél a Győrszemere. Tóth Gábor jön le, Győry Ádám áll be.

17. perc: Lazic ugratta ki a jobb oldalon a védők között Polareczkit, aki jól centerezett. Leonardo az üresen maradt kapu előtt becsúszva csak centikkel maradt le a labdáról.

9. perc: Polareczki próbálkozott 18 méterről egy pontos lövéssel. Takács óriási bravúrral ütötte ki a labdát a jobb alsó sarok elől.

8. perc: Germán sprintelt a soproni térfél bal oldalán, de 15 méterről ballal laposan keresztben ellőtte a labdát a kapu előtt. 

5. perc: Az első kapura lövés a soproniaké. Leonardo célozta meg a tizenhatos bal sarkáról a jobb alsót. Takács védett.

1. perc: Az SVSE kezdte a meccset.

Korábban:

Május 11-én, szerdán a 20 órakor kezdődő Győri ETO FC-Bp. Honvéd NBI-es találkozó előtt 17 órakor rendezik a Soproni VSE-Győrszemere Megyei Magyar Kupa döntőt a Stadionban.

A Győrszemere története legeredményesebb szezonját teljesíti: A csapat a Megyei MK mellett a Sport TV-kupában is a fináléig jutott. Germán Ferenc és Makkor Tamás együttese az elődöntőben a Teskánd ellen nyert 4-1-re, így a Puskás Stadionban játszhat a Szabad Föld Kupa utódjának számító sorozatban.

A Keglovich-kupát tavaly az SVSE nyerte, a soproni csapat szeretné megvédeni címét.

Stangl Gábor az SVSE technikai vezetője:

-Gratulálok a Győrszemerének ehhez az idényhez, mert nagyszerű sorozatot tudhatnak maguk mögött, aminek még nincs vége. Igaz, az egyik döntőben éppen mi akarjuk megállítani őket. A csapatunk jó erőben van, a teljes keret a rendelkezésre áll. Úgy gondolom jó esélyünk van arra, hogy megvédjük a címünket, és a Keglovich-kupát visszavigyük Sopronba.

Boros Tamás a Győrszemere elnöke:

-Nagyon nehéz sorozat van mögöttünk. Negyedik hete játszunk szerda-szombat ritmusban, ami egy amatőr csapat tagjainak - akik az edzések, meccsek mellett dolgoznak - nagyon megterhelő. Remélem hármas sikerrel zárjuk azt a menetelést, és megnyerjük a bajnokságot, a megyei MK-t, és a Sport TV Kupát is. A Keglovich-serlegért éppan az SVSE elleni találkozón estünk ki tavaly az elődöntőben, van miért visszavágni. A találkozók iránt nagy az érdeklődés, így várhatóan sok szurkoló elkísér minket ezekre e fontos meccsekre.

Germán Ferenc a Győrszemere játékos edzője:

-Javult a helyzetünk a sérülések terén, úgy néz ki, szerdán bővebb kerettel gazdálkodhatunk, mint az utóbbi mérkőzéseken. Erre szükség is lesz, hiszen a csapat tagjainak nagy része 30-35 év körüli, így ekkora terhelésnél kell a frissítés.

Makkos Tamás a Győrszemere játékos edzője:

-Az ETO a nevelőegyesületem, játszottam a régi stadionban, de az új létesítményben még nem léptem pályára. Nagyszerű érzés lesz itt döntőt vívni. Kevés amatőr csapatnak adatik meg, hogy két sorozatban is a fináléig jut, úgy hogy egyiket az ETO Parkban, a másikat a Puskás Stadionban játssza.

A Győrszemere-SVSE Megyei MK-döntő után 20 órakor kezdődik a Győri ETO FC-Bp. honvéd találkozó, amelynek kezdőrúgását Kovács László, az ETO '80-as évekbeli aranycsapatának kapusa végzi el. Kovácas Lászlót 60. születésnapja alkalmából köszönti a klub.

 

info.kisalföld.hu

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 169920
Hónap: 2327
Nap: 162