Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napi 2,7 milliót kereshet Dzsudzsák

2011.06.10

Budapest — A legdrágább és a legjobban fizetett magyar labdarúgó lehet Dzsudzsák Balázs (24), ha aláír a dagesztáni Anzsi Mahacskalához.

Az orosz sportnapilap, a Szport Expressz szerint a játékos jelenlegi klubja, a holland PSV Eindhoven 14,5 millió eurót (3,8 milliárd forintot) kaphat – a két egyesület egyébként már meg is egyezett –, míg a szélső akár egymilliárd forintnak megfelelő eurót, vagyis napi 2,7 millió Ft-ot is kereshet egy évben. A válogatott középpályása már túl van az orvosi vizsgálaton, ám a megegyezésre még várni kell.

– Balázs az orvosi vizsgálaton megfelelt, kirobbanó formában van. A tárgyalások azonban egyelőre nem zárultak le – nyilatkozta Vörösbaranyi József (46), a válogatott futballista menedzsere.

Dzsudzsáknak támadásokkal is szembe kell néznie döntése miatt. Fotó: Tumbász Hédiközben támadásokkal kell szembesülnie. Sokan nem értik, ha olyan együttesektől keresték, mint az olasz Juventus, az angol Newcastle United, a francia  Lille vagy a spanyol Atlético Madrid, akkor miért egy kevésbé ismert orosz csapat ajánlatát választja. A játékost kritizálók szerint Dzsudzsák nem a szakmai, sokkal inkább az anyagi szempontokat helyezte előtérbe, és félő, ezzel a döntéssel csak árt a karrierjének.

Az Anzsi Mahacskala tulajdonosa, Szulejman Kerimov (45) ezermilliárd forintnyi vagyonából bármennyit megad azért, hogy a legjobb labdarúgókat vásárolja össze, és a jelenleg negyedik helyen álló együttese jövőre indulhasson az európai kupasorozatok egyikében. Luxusautókkal, valamint több tízmillió eurós fizetéssel csábítja a labdarúgókat a klubhoz.

– A saját pályafutásáról Dzsudzsák Balázsnak kell meghoznia a döntést. Ha nem jól választ klubot, akkor a következményeket is neki kell majd viselnie. Hozzáteszem, mi a garancia arra, ha bármelyik csapat mellett teszi le a voksát, biztosan pozitívan alakul a jövője? – mondta a Blikknek Vörösbaranyi.

Blikk-összeállítás

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 169920
Hónap: 2327
Nap: 162