Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nemzetközi feladatok

2011.03.22

Az UEFA játékvezető bizottsága nyilvánosságra hozta a hétvégi Eb-selejtezők küldését, a magyar játékvezetők két mérkőzésen is érdekeltek lesznek. A pénteki Spanyolország - Csehország mérkőzést Kassai Viktor vezeti Erős Gábor, Ring György és Szabó Zsolt társaságában, majd szombaton Vad István dirigálja az Írország - Macedónia találkozót, asszisztensei Szpisják Zsolt és Albert István lesznek, tartalék játékvezetőként Andó-Szabó Sándor működik közre.

 

Miközben két él-játékvezetőnk az Eb-selejtezőkre hangolódik, további meghívások is érkeztek a magyar szövetségbe. Szaúd-Arábiában az április 15-i kupadöntő vezetésére Kassai Viktort kérte fel a nemzeti szövetség, a mérkőzésre várhatóan Varga Zsolt és Lémon Oszkár utazik el az első számú magyar játékvezetővel. Az Ázsia Kupa befejezése után folytatódó katari bajnokságban március 30-án Vad István, Tóth Vencel és Viszokai László működik közre az egyik rangadón.

Női játékvezetőink Walesben a női U19-es Eb-selejtező elitkörében kaptak feladatot. Kulcsár Katalin játékvezetőre és Török Katalin asszisztensre 3-3 mérkőzés vár.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 8
Összes: 169546
Hónap: 2112
Nap: 186