Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyert a sportszerűség

2010.09.07

Nyert a sportszerűség

Szeitz Tibor. kisalföld.

Botrányos körülmények között szakadt félbe tavaly a Csapod–Kópháza futballmérkőzés, idén – bár sokan tartottak tőle – nem volt balhé.

Szokatlan telefonhívást kapott szerkesztőségünk vasárnap: azt kérték tőlünk, menjünk el Csapodra, mert úgy fest, megint botrány lesz a Kópháza elleni megyei III. osztályú futballmeccsen. „Már az ifimeccsen is nagyon puskaporos a levegő" – mondta a hívó fél a vonal túlsó felén.

Tavaly ugyan a hazaiak azt állították, nem történt atrocitás, a vendégek szerint azonban a csapodi csapatkapitány karszalagjával megdobta a bírót, akit – miután az lefújta a meccset – el sem akartak engedni az autójával, s rendőrt kellett hívni.

Csapodon a hazaiak és a sport is győzött. Fotó: Magasi Dávid
Csapodon a hazaiak és a sport is győzött. Fotó: Magasi DávidA vendég Kópháza 3–0-ás gólkülönbséggel kapta meg a Csapod elleni meccs három pontját. A játékosok azonban egymást fenyegették. Az egyik csapodi az interneten üzente, hogy bármi lesz a következménye, legközelebb egy-két kópházi futballistát a pályán „intéz el" közülük.

Az újabb botrány szerencsére elmaradt, s ugyan a mérkőzés helyenként szikrázóan kemény volt, a sportszerűség határain belül maradt. Ezt Takács Arnold, a vendégek elnök-játékosa mondta el.

„Bevallom, tartottam a kilencven perctől, de semmilyen atrocitás nem történt. Tavaly mi győztünk, most a hazaiak visszavágtak. A sport győzött, és ez így van rendjén."

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 3
Összes: 169556
Hónap: 2119
Nap: 196