Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sándor Tamás: Szigorú edző leszek!

2011.01.15

Két évvel aktív pályafutása befejezése után már a DVSC-TEVA focicsapatának szakmai stábjában ül Sándor Tamás (36).

A debreceni drukkerek kedvence Zdenek Scasny (53) segítőjeként többek között korábbi játékostársainak, barátainak is dirigál a gyakorlásokon.

A barátok mesternek szólítják már?

Sándor Tamás: A kinevezésem után kaptam tőlük vicces üzeneteket, de egyelőre nem illene rám ez a megszólítás. Ha húsz év múlva még mindig a szakmában vagyok, akkor talán szó lehet róla. Úgy vélem, hogy a tiszteletet tegezve is meg lehet adni, így a barátaim, valamint a fiatalabbak is a keresztnevemen szólítanak.

Dombi Tibor (balra) régóta barátja Sándor Tamásnak, a cimborák viszonya a főnök-beosztott feállás miatt sem változik

 A pályán a technikás megoldásairól volt híres, nem a keménységéről. Edzőként viszont lehet, hogy változtatnia kell a hozzáállásán.

Sándor: Alapesetben megpróbálom mindig higgadtan megoldani a problémákat, de ha az kell, akkor a jövőben kiabálni is fogok. Az ember nem lehet csak ilyen vagy olyan, de tudom, hogy olykor valóban szigorúnak kell mutatkoznom.

Mi lesz a feladata? Ez nyilván függ a Loki új vezetőedzőjétől, Zdenek Scasnytól.

Sándor: Még nem tisztáztuk, hogy a másodosztályú, vagy az élvonalbeli csapat kispadjára ülök-e le. Zdenek Scasny számít rám, hiszen nála jobban ismerem a körülményeket, a játékosokat.

Sándor Tamás (balra) az edzéseken tanácsokkal is el tudja látni a Debrecen mostani játékosait

 Felkészült rá, hogy kellemetlen helyzetbe kerül? Egy-két vereség után a közönség akár önt is követelheti a vezetőedzői székbe.

Sándor: Isten ments! Remélem, nem lesz rossz időszakunk, és szóba sem kerül az edzőcsere. Korábban is mondtam, hogy szívesen lennék egyszer a DVSC szakvezetője, de ez még távoli vágy. A következő két-három évben elsősorban tanulni akarok.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 169920
Hónap: 2325
Nap: 156