Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Supka Attila a szakmai igazgató

2013.07.11

Kialakult a szakmai stáb összetétele klubunknál, Supka Attila szakmai igazgatóként tért vissza a soproni labdarúgásba. A vezetőedzői teendőket Németh Zoltán, a pályaedzői feladatokat Katona Sándor látja el. A kapusokat Borsi Csaba készíti fel. Az erőnléti munkát Nyikos Tivadar végzi. A csapatorvos az elmúlt évekhez hasonlóan, Dr. Németh Csaba lesz. Masszőrként Szabó Szabolcs csatlakozott a stábhoz, Cziráki Attila pedig továbbra is maradt a labdarúgók mellett.

 

Supka Attila az NB I-ben 210 mérkőzésen ült a kispadon, a Békéscsaba, a Debreceni VSE, a Budapest Honvéd, a Zalaegerszegi TE és a Pécsi MFC együtteseinél. A DVSC-vel kétszeres Magyar Bajnok és Szuperkupa-győztes; a Bp. Honvéddal pedig Magyar Kupa győztes.

 

Supka Attila: Hosszú idő után vállalok ismét munkát a soproni labdarúgásban, melyet korábban labdarúgóként, illetve edzőként is szolgáltam már. Az élet így hozta, hogy újra Sopronért dolgozhatok. A klubnál közösen, mindannyian azért dolgozunk, hogy büszkeséget szerezzünk a városnak.

 

 

A játékoskeret újabb labdarúgóval bővült, a ferencvárosi legenda Nyilasi Tibor fia tíz év után hagyta el az FTC-t. Nyilasi Bálint egyéves szerződést kötött a klubbal. A 23 éves támadó középpályás a zöld-fehérek színeiben bemutatkozott az NB I-ben, és rendszeres játéklehetőséget kapott a Liga kupa sorozatban.

 

Nyilasi Bálint: Nagyon örülök, hogy Sopronba kerültem. Jó érzés, hogy itt ragaszkodtam hozzám. Sokat jelent, hogy bíznak bennem a klubnál. Minél többször szeretnék játszani, nyerni és jó teljesítményt nyújtani. Hajrá Sopron!

 

 

 

svse.hu

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 5
Összes: 169559
Hónap: 2121
Nap: 199