Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SVSE: Elnöki segédlet a biztos NBII-es helytállásért

2011.06.20

Információink szerint a GYSEV Zrt. elnök-vezérigazgatója, Dávid Ilona is azonosult a közös soproni üggyel, az SVSE NBII-es szereplésével. A csapat pénzügyi háttere biztosított lesz.

 

A Soproni Vasutas Sport Egyesület (SVSE) a második helyezett Pápa előtt végezve nyerte meg az NBIII Bakony csoportját. Mindezt úgy, hogy a klub, jelentős - külső - anyagi támogatást nem vett igénybe. Már a téli átigazolási szezonban akadtak olyan segítő szándékú emberek, akik kifejtették: szakmai és pénzügyi támogatásuk nélkül elérhetetlen lesz a ˝vasút˝ egy osztállyal feljebb jutása.

Most már kijelenthetjük, mindez nélkülük is sikerült, hiszen az SVSE magabiztosan utasította maga mögé a többi csapatot. Sőt, például a Kőszegnek 12 gólt is tudott rúgni.

Az SVSE magabiztosan nyerte meg az NBIII-at, s joggal lehetünk kíváncsiak arra, hogy az NBII-es szereplés anyagi háttere miként lesz biztosított. Portálunk információi szerint Dávid Ilona, a GYSEV Zrt. elnök-vezérigazgatója is bevetette közreműködését, hogy anyagi nehézségek ne hátráltassák a csapat másodosztálybeli jó szereplését. Itt kell megemlítenünk, hogy a vasúttársaság a fokozott társadalmi felelősségvállalásának jegyében, fontosnak érzi a labdarúgás és a soproni sportélet támogatását. Úgy tudjuk, a GYSEV Zrt. csúcsmenedzsmentje és a szakosztály irányítása a napokban tárgyalt a soproni városvezetéssel. A fő téma természetesen a financiális kérdés volt.

Úgy tudjuk, az SVSE nagyon jó viszonyban van a Csiszár Ákos vezetette SC Sopronnal. Ebből a kapcsolatból akár még egy gyümölcsöző együttműködés is születhet, hiszen a tárgyalások már előrehaladottak; egy közös utánpótlás bázist hoznának létre.

- Az SVSE fő támogatója továbbra is a GYSEV Zrt., a soproni önkormányzat valamint a már meglévő szponzoraink – jelentette ki portálunk megkeresésére Skála János, az SVSE elnöke. – Az NBII-es indulás költségei biztosítottak. Úgy is, hogy néhány poszton erősítésre, azaz új igazolásokra lesz szükség. Az anyagi háttér adott, de természetesen újabb befektetők, támogatók jelentkezésére is nyitottak vagyunk. Elmondhatom, hogy Gőbl Gábor szakmai tapasztalatára és segítségére jelen helyzetben nem tartunk igényt. Az SVSE saját erejéből érte el, amit elért, s a jövőben is erre a megbízható magra, szakmai- anyagi háttérre szeretnénk támaszkodni.

Skála János kifejtette, az NBII-es célokat is meghatározták. Az elvárás az, hogy a másodosztályban a középmezőnyben végezzenek. Ez a sportvezető szerint teljesíthető is.

 

 

A mappában található képek előnézete KUPA ÁTADÁS KÉPEKBEN SVSE

 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 169921
Hónap: 2326
Nap: 156