Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tévében a Győrszemere mérkőzése

2011.05.03
Nem akármilyen nap lesz a kedd a győrszemerei futballcsapat életében, hiszen az együttes mérkőzését – története során első alkalommal – élőben közvetíti az egyik országos sporttelevízió.


A megyei I. osztály jelenlegi éllovasa, a Győrszemere sokáig menetelt a Magyar Kupában.  Az országos főtáblán a harmadik fordulóig jutott az együttes. Először az Oroszlányt győzte le 6–1-re, majd meglepetésre az NB II-es Ajkát (4–1) fektette két vállra. A következő körben már NB I-es csapat volt az ellenfél, s a Szombathelyi Haladás csupán 2–1-re tudott nyerni Győrszemerén.
Ez a teljesítmény pedig elég volt ahhoz, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei gárda bejusson a sorozatban legjobban szereplő négy amatőr együttes közé. A két legjobb kiscsapat május 17-én csap majd össze a Szabadföld-kupa utódjának tekinthető úgynevezett Sport M-kupáért.
„Ez az első, de reméljük, nem az  utolsó alkalom, hogy a televízióban is látható lesz a mérkőzésünk – mondta Boros Tamás, a győrszemerei sportkör elnöke.
– Jól szerepeltünk a kupában, s szerencsénk is volt, hogy bekerülhettünk az elődöntőbe.”
A Zalaegerszegen kedden 14 órakor kezdődő találkozón – melyet élőben a Sport1 és a Sport M is közvetít – a korábban az NB III-ban is szereplő Teskánd lesz a győrszemereiek ellenfele.
„Feltérképeztük a szintén megyei I. osztályú listavezető Teskándot, amelynek különösen a védelme erős. Ettől függetlenül szeretnénk legyőzni, mert ott akarunk lenni a fináléban. Korábban lejátszották már a keleti elődöntőt, a Puskás Stadionban a Báránd lehet majd az ellenfél.”
(Kisalföld)
 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 7
Összes: 169549
Hónap: 2115
Nap: 189