Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ünnepelt Sopron Bajnokcsapata

2011.08.04

A 2010/2011-es soproni kispályás labdarúgó bajnokság győztese, a Nyerges Vendégfogadó csapata, megtartotta szezonzáró bankettjét.

Az évértékelővel egybekötött vacsorának a Fényes Pincészet adott otthont, ahol a csapat tulajdonosai Nyerges Károly és Nyerges Zoltán már a bejáratnál köszöntötték a csapat tagjait, majd a helyfoglalás után a csapat kapitánya Fényes Tibor, minden megjelentnek egy, a csapattal kapcsolatos kérdőívet osztott ki.

A kérdőív az érdekes kérdések mellett, melyek olykor nagy derültséget okoztak, szavazásra is invitálta a kitöltőket.

A papírok kitöltése és leadása után Nyerges Károly röviden ismertette az est programját majd következett a vacsora.

Fotó: Tudósító
Fotók: Tudósító


A jóízű étkezés után az egyik játékos, Németh Dezső kért szót, és meghívta csapattársait az esküvőjére, amit ováció és gratulációk követtek.

Ezt követően a csapat tulajdonosa szólalt fel, és beszédében értékelte a csapat bajnoki és kupaszerepléseit valamint kitért a keretváltozást érintő kérdésekre is.

Összefoglalójában elmondta, hogy nagy örömére a kitűzött célokat a csapat túlteljesítette. Sikerült ismét bajnoki címet szerezni és a téli teremtornán is döntős volt a csapat. Elégedett az eredményekkel, és nagyon örül annak, hogy igazi baráti közösség alakult ki a csapat tagjai között. Kiemelte, hogy a „Fogadó legénysége" méltón és sportszerűen képviselte Sopront a Pécsett megrendezett Bajnokok Tornáján, ahol a négyes döntőbe sikerült bejutni, és ezzel a soproni kispályás labdarúgás hírnevét öregbíteni.

Játékos mozgásról röviden annyit közölt, hogy egy játékos önkéntes távozása mellett, több jelentkező is akadt, aki szívesen érkezne a csapatba, de az érkezőkről, amíg nincs konkrétum, nincs értelme beszélni, de előre haladott megbeszélések már vannak.

Megköszönte mindenkinek az egészéves teljesítményét és további sportsikereket kívánva adta át a szót, a csapatkapitánynak.

Fényes Tibor nagy mosollyal és a kiértékelt kérdőívekkel a kezében kezdett neki a beszámolónak. A kérdéssor alapján kiderült, hogy milyen jól ismerik egymást a játékosok, és még a legapróbb hibákra is emlékszik

mindenki

. A mosoly tárgya pedig az, hogy szerencsére mindenki viccnek fogta fel a szavazás részét a kérdőívnek, hiszen abból gyakorlatilag az derült ki, hogy mindenki alkalmatlan arra, hogy a csapatban legyen, mindenkit meneszteni kellene. Pár kérdést felolvasott és a válaszokat ismertetve harsány nevetés tört fel.

A nagy zsivaj után következett a díjátadás, ami lassan már hagyománnyá válik a csapatnál, de előtte még, Nyerges Károly és Nyerges Zoltán valamint Fényes Tibor apró ajándékkal kedveskedett minden játékosnak.

Az ˝Év játékosa˝  Csontos Károly
Az ˝Év játékosa˝ Csontos Károly


Majd jött az egyszerűen csak ˝Életműdíjnak˝ elnevezett ˝Év játékosa˝ cím és az azzal járó ajándék átadása.

A díjat idén a csapat egyik újonca, Csontos Károly ( Herr Knock ) kapta, aki büszkén vette át a jelképes csekket és széles mosollyal állt a kamera elé.

A nagy taps után a csapat tagjai még az éjszakába nyúlóan beszélgettek és ünnepeltek.
Igazi bajnoki ünneplés volt …

 

info:www.kisalföld.hu

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 2
Összes: 169534
Hónap: 2106
Nap: 178