Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Világbajnok focista a Vidinél

2011.06.30

Székesfehérvár — Nagy tehetség kerülhet a Videotonhoz. A magyar futballbajnok próbajátékon teszteli a ghánai U20-as világbajnok csatárt, Ransford Oseit (21), aki a csapat olaszországi edzőtáborába is elutazott a Paulo Sousa (40) vezetőedző által kiválasztott labdarúgókkal.

A 172 centi magas játékos nem akármilyen ifjúsági és juniorkarriert futott be. A 2007-es U17-es vb-n második helyet szerzett hazája válogatottjával, ő lett a torna ezüstcipőse, majd Ghána felnőttválogatottjában is bemutatkozott. A képességeit a 2009-es U20-as vb elődöntőjében ellenünk is bizonyította.

Ransford Osei-

Rendkívül érett játékot produkált, már a meccs első percei­ben felfigyeltünk rá - emlékezett a 3-2-re elveszített találkozóra Egervári Sándor (60) szövetségi kapitány, aki a vb-n az U20-as csapatot irányította.
A világbajnokság óta azonban nem tudott élni a tehetségével. A Maccabi Haifában 11 meccset játszott, a Twenténél nem szerepelt az első csapatban, a Granadánál pedig a B keret tagja volt.

- Nem kaptam lehetőséget a spanyoloknál, ezért szóltam az ügynökömnek, hogy olyan helyre mennék, ahol számítanak rám - nyilatkozta Osei. A ghanasoccernet.com kész tényként kezeli a csatár magyarországi szerepvállalását, a fehérváriak azonban szűkszavúak.

- Osei a csapat edzéseit látogatta, de hazautazott. Még nem a mi játékosunk, nem zárultak le a szerződtetéséről szóló tárgyalások - tájékoztatott Várkonyi Ádám (32) sajtóreferens.

 

forrás: blikk.hu

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 169923
Hónap: 2328
Nap: 152