Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Világbajnokság ismét magyar játékvezetőkkel

2011.05.15

Írta: mlsz.hu

 

A FIFA Játékvezető Bizottsága kijelölte a 2011. július 28. és augusztus 20. között, Kolumbiában megrendezésre kerülő U20-as labdarúgó világbajnokság játékvezetőit.

Ahogy azt reméltük, ezúttal is érkezett meghívó a magyar szövetségbe. Az elmúlt évi eredményei alapján a nemzetközi szövetség a hat európai trió egyikeként a Vad István, Ring György és Szpisják Zsolt alkotta csapatot is jelölte a labdarúgás második legrangosabb tornájára.

A résztvevőknek extra körülményekkel kell számolniuk, hiszen a 2640 méteres tengerszint feletti magasság komoly fizikai felkészültséget igényel. Európát egyébként a magyar hármas mellett angol, svéd, török, osztrák és skót játékvezetők képviselik. Érdekesség, hogy a játékvezetők közül Vad István, míg az összes európai trió tagjai közül Ring György lesz a legfiatalabb résztvevője a tornának.

Ezzel elmondhatjuk, hogy a június-júliusi, németországi női felnőtt világbajnokság után – ahol Gaál Gyöngyi vesz részt – újabb világversenyen szurkolhatunk játékvezetőink sikereiért.

Mindezek mellett a jelenleg Szerbiában zajló U17 Eb-n Tóth Vencel, a közelgő olaszországi U19-es női Eb-döntőn Hima Andrea, a Franciaországban rendezendő ifjúsági tornán az Andó-Szabó Sándor, Tóth Vencel, Lémon Oszkár alkotta játékvezetői csapat vesz részt.

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Admin

9400. Sopron
Ferenczy János utca. 2.

soproni.jatekvezetok@gmail.com

LevelezőlistaStatisztika

Online: 1
Összes: 169920
Hónap: 2327
Nap: 160